tanie noclegi, apartamenty - rezerwacja przez Internet
Średnia ocena systemu:
<< < 13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Szybko, sprawnie- polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-09-04 15:05
"Za zmianę miejsca noclegu (z powodu awarii w pierwszym lokalu) uzyskałem 5% rabatu... mogłoby być więcej, ale zawsze na kawę zostało :) "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-09-04 10:01
"Wciąż jestem zadowolona z usług inturs.net "
Ocena:starstarstarstarstar
2017-09-04 08:31
"Miła rozmowa i pełna fachowość POLECAM!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-09-03 21:58
"Bardzo wygodny system rezerwacji i bogaty wybór ofert."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-09-03 21:31
"Wszystko sprawnie i szybko"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-09-02 15:44
"Для мене складно проводити таку операцію тому що треба відсидіти годину в банку, а часу як завжди немає. Це особисто для мене! Я волію розраховуватися налічою."
Ocena:starstarstarstarstar
2017-08-31 22:39
"Polecam."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-08-30 09:36
"Polecam wszystko załatwione szybko i fachowo"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-08-28 18:55
"Wszystko ok. Polecam "
Ocena:starstarstarstarstar
2017-08-28 15:27
"Polecamy."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-08-27 14:18
"System rezerwacyjny bardzo w porządku. Polecam."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-08-25 20:13
"Bardzo podoba mi się taki system - bez dzwonienia, wiszenia na telefonie itd. Wszystkie informacje potrzebne dostępne są na stronie, rezerwacja online. Potwierdzenia przychodzą szybko. Nie mam zastrzeżeń, wręcz jestem miło zaskoczona, że to tak sprawnie działa. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-08-24 21:30
"Szybko i profesjonalnie"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-08-24 17:45
"Cały przebieg rezerwacji od początku do końca - jest bez zastrzeżeń."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-08-21 21:26
<< < 13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.049 s