tanie noclegi, apartamenty - rezerwacja przez Internet
Średnia ocena systemu:
<< < 17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Szybko sprawnie, czytelne opisy lokali i zdjęcia odpowiadają rzeczywistości - będę polecał."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-09 12:43
"bardzo mila i sympatyczna obsluga,bardzo pomocna wprzypadku trudnosci, bardzo dziekuje za bezproblemowa rezerwacje i pomoc przy wyjasnianiu problemow z platnoscia. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-07 22:36
"Останавливались дважды: по пути из Варшавы на отдых и обратно. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-06 13:58
"Все довольно просто. Спасибо"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-05 20:01
"Vielen Dank für eine gute Kommunikation. Ich wünsche fruchtbare Arbeit und einen schönen Sommer."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-05 19:20
"With your help I always suceeded to make my booking. With kind regards Annelies."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-03 21:56
"Bardzo łatwa i szybka rezerwacja."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-07-02 14:14
"Jak zawsze in Turs.net nie zawiódł i tak już od kilku lat :) "
Ocena:starstarstarstarstar
2017-06-30 21:32
"Very quick response to booking request. I had to make a few enquiries and again very prompt responses, There were some changes I had to make to the booking, this was no problem and everything was dealt with professionally and courteously. I have booked several apartments through inTurs over the last 10 years and the staff are amazing, the service is always first class. Thank you to all of the team who have helped me."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-22 13:26
"System Rezerwacji inTra.net to chyba moj ulubiony system rezerwacji, wszystko jest bardzo dokładne, opisane - jak należy. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-21 19:36
"Idealnie ...."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-18 21:54
"Bardzo szybka i profesjonalna obsluga"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-18 16:04
"Z zadowoleniem korzystam z usług Systemu Rezerwacyjnego inTurs.net już od pięciu lat. Moim zdaniem system działa bez zarzutu. Można znaleźć rzetelny opis poszczególnych apartamentów, zdjęcia, które oddają faktyczny wygląd wnętrz. Rezerwacja jest szybka i wygodna. Zawsze gorąco polecam znajomym ten właśnie sposób rezerwacji apartamentów w Krakowie, Warszawie, Wrocławiu."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-16 08:46
"wszystko ok"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-14 09:46
"Jak zwykle doskonale!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2017-06-12 10:43
<< < 17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.061 s