tanie noclegi, apartamenty - rezerwacja przez Internet
Średnia ocena systemu:
<< < 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Żadnych problemów z rezerwacją,"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2019-02-15 16:23
"Bardzo dobra lokalizacja...wszędzie można dojąć na pieszo. Apartament czysty.Cena stosunkowo dobra. Nie wykluczone, że wrócę....Gorąco polecam."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2019-02-13 19:22
"Bardzo dobry system rezerwacji nie trzeba długo czekać na odp. czy jest wolny termin tylko odrazu pokazuje kiedy można wynająć "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2019-02-11 11:01
"System rezerwacyjny inTurs.net oceniam na pozytywny. Szybka i miła obsługa. Z pewnością jeszcze nie raz skorzystam :) "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2019-02-04 14:49
"Pomocni i rzetelni"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2019-01-26 19:38
"P powinny być oznaczone hotele/ apartamenty z własnym parkingiem lub miejscem Parkingowym . A nie z możliwością zaparkowania na ulicy i martw się czy będzie miejsce czy nie ;) /inTurs.net: obiekty, w których dostępny jest parking mają takie oznaczenie/"
Ocena:starstarstarstar
2019-01-24 08:06
"bez uwag - wzorowo"
Ocena:starstarstarstarstar
2019-01-22 12:50
"The reservation process was very easy and fast. Thank you!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2019-01-12 22:59
"No probs at all"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2019-01-10 19:04
"Nic dodać, nic ująć."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2019-01-09 19:41
"Kontakt z obsługą bardzo dobry. Szybkie odpowiedzi mailowe na zadawane pytania. Obsługa na miejscu bardzo dyspozycyjna, miła i kulturalna. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2019-01-07 23:28
"Parfait, disponible, réponses rapides et fiables."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2019-01-06 16:32
"Reservierung über Airbnb"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2019-01-03 20:06
"Nic dodać nic ująć poprostu bomba :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2019-01-01 21:36
"Nie było żadnego problemu z rezerwacj online. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-12-22 23:25
<< < 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.064 s