tanie noclegi, apartamenty - rezerwacja przez Internet
Średnia ocena systemu:
<< < 9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Świetny kontakt i szybka odpowiedź na zapytania"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-04-11 23:58
"Wszysto super ,dziekuje bardzo"
Ocena:starstarstarstarstar
2018-04-10 18:46
"Good job guys!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-04-10 15:55
"Wszystko było w porządku tylko wolałabym płacić depozyt karta niż przelewem bo przelew z zagranicy kosztuje drugie tyle co depozyt. "
Ocena:starstarstarstarstar
2018-04-06 10:14
"brak"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-04-04 06:40
"I cannot comment as I booked through airbnb"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-04-03 17:15
"Bon accueil et toujours à votre disposition si question ou besoin particulier , lorsque je vais en Pologne (3fois par an) j'utilise toujours votre site."
Ocena:starstarstarstarstar
2018-04-02 11:47
"Quick response "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-29 19:33
"Jeżeli ktos tak jak Ja, wynajmuje mieszkanie po raz 6-10, to może wystarczy zwykłe potwierdzenie mailem."
Ocena:starstarstarstarstar
2018-03-26 09:32
"rezerwacja odbyła się przez airbnb, niemniej jak zwykle bezproblemowo! "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-26 09:04
"Łatwo i sprawnie"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-26 08:55
"o.k."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-25 23:38
"Bardzo miła i szybka obsługa na +6. Dziękuję"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-25 23:34
"Super :-)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-03-24 21:00
"Do rezerwacji powinna wystarczyć zgłoszenie "mejlem" plus wpłata zaliczki."
Ocena:starstarstarstar
2018-03-22 18:37
<< < 9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.057 s