tanie noclegi, apartamenty - rezerwacja przez Internet
Średnia ocena systemu:
<< < 650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Zostałem obsłużony sprawnie, informacja była kompletna i błyskawiczna. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 07:24
"Fachowo, kompetentnie i nowoczesnie. Jestem bardzo zadowolony."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 06:33
"Bardzo przemyślany i sprawny system .W '" praniu " okazał się bardzo funkcjonalny"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 23:04
"Nic dodac nic ująć. To jest wspaniały sposób rezerwacji. Może należałoby się zastanowić, czy do opisu miejsca apartamentu nie dołaczyc drogi dojazdowej. Ale to juz drobiazg. Pozdrawiam "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 22:49
"Powinna by podana informacja o braku lub obecnosci windy, bo przewaznie mieszkania znajduja sie wysoko, a nie wszyscy turysci sa przygotowanie na pokonywanie wielu pieter z ciezkimi walizami, np. Grodzki, Superior, u Zeusa. Dobrze, ze wprowadziliscie informacje o lokalizacji, bo to w duzej mierze decyduje o wyborze. Rezerwacje z zgranicy lepiej, latwiej, szybciej i taniej jest robic przy uzyciu kart kredytowych, np. MasterCard, Visa, DinersClub itp. Wysylanie aliczki przez bank to dosc skomplikowany i kosztowny proces."
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-18 21:42
"Byłem pierszym zakwaterowanym w waszym apartamencie i jeszcze raz dziękuję z miłą i skuteczną obsługę z której jestem niezmiernie zadowolony. Pozdrawiam i życzę wielu zadowolonych z Państwa uslug klientów."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 21:20
"Szybki, prosty Pewny! Wspaniale ze mozna zobaczyc w jakich warunkach bedziemy spedzać mile czas. No dodatkowo mapka lokalizacji to dodatkowy atut. Nawet w późnych godzinach nocnych miła obsługa wyjasni wszelkie wątpliwośći. Pozdrowienia. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 20:42
"no niejest tanio ale mysle ze idzie sie dogadac"
Ocena:starstarstarstar
2005-08-18 20:39
"Szybko i sprawnie, opisy zgodne z rzeczywistością."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 20:11
" sprawny i szybki system"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 19:29
"Bardzo czytelny i pełen niezbędnych (i prawdziwych) informacji. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 19:18
"Rewelacyjna strona przejrzysta i co wazne PERFEKCYJNIE ZROBIONA!!! Musicie panstwo miec wysoko wykwalifikowanych pracownikow...... Gratuluje!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 19:10
"Just wish that e-commerce in Poland would increase to the point of allowing customers to pay online with credit cards. Bank transfers are a real pain."
Ocena:starstarstarstar
2005-08-18 17:36
"Przejrzysty, umożliwiający klientowi łatwie rozeznanie się w sytuacji. Voucher mailowy doszedł bardzo szybko i zawierał wszystkie przydatne informacje. Tylko pogratulować."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 17:27
"Bardzo szybka odpowiedz na rezerwacje orazh potwierdzenie otrzymania zaliczki, ponadto szczegolowa i wyczerpujaca informacja o obiekcie."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-18 16:52
<< < 650  651  652  653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.049 s