tanie noclegi, apartamenty - rezerwacja przez Internet
Średnia ocena systemu:
<< < 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"Wszystko sprawnie i szybko,co więcej dodać."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-19 16:56
"Rezerwacja przebiegła sprawnie. Wiarygodni. Polecam."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-18 17:24
"My family was very happy with the locatiom and the flat. The problem with the hot water was quicly resolved."
Ocena:starstarstarstarstar
2018-07-16 14:03
"polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-16 07:37
"Reservation was easy in booking.com."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-13 15:35
"Zarezerwowałem pokój przez internet. Otrzymałam zaraz potwierdzenie rezerwacji z opisem miejsca i warunkami rezerwacji i numerem telefonu kontaktowego. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-10 20:32
"Możliwość sortowania wg ceny wszystkich apartamentów byłaby bardzo pomocna :) ogólnie system dobry, korzystam nie po raz pierwszy. "
Ocena:starstarstarstarstar
2018-07-10 19:19
"Zawsze rezerwujemy noclegi w inTurs. Mamy wtedy pewność, że nikt nas w ostatniej chwili nie odprawi z kwitkiem. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-09 18:43
"Ok"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-09 16:37
"Very helpful. "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-08 18:29
"Profesjonalna obsługa "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-08 17:22
"super, polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-05 15:20
"You are always very helpful "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-04 20:00
"Korzystam z tego systemu już ponad pięć lat i jestem niezmiernie zadowolona z jego działania. Rezerwując lokum w Krakowie zawsze korzystam z inTurs. Moja lojalność wobec inTurs to także nieustanne polecanie Was znajomym i aktywne zachęcanie poprzez użyczanie im moich kodów rabatowych (a mam sporą kolekcję tych kodów!). Tylko proszę - zadbajcie, aby Wasze linki reklamowe wyświetlające się na Internecie (np. Facebook, Dogomania, Onet), były aktywne. Bo często nie są, a przez to zapewne tracicie potencjalnych klientów. A ja bardzo chciałabym, abyście znakomicie i z sukcesem funkcjonowali do końca świata, a nawet jeden dzień dłużej!!!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-03 17:38
"Polecam"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2018-07-03 14:08
<< < 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

cached 0.031 s