tanie noclegi, apartamenty - rezerwacja przez Internet
Średnia ocena systemu:
<< < 653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  676  677  678  > >>

Komentarze dotyczące systemu rezerwacyjnego:

"System was efficient and well run"
Ocena:starstarstarstarstar
2005-08-19 17:30
"Pisalam juz o tym wczesniej: mozna by sprobowac ulatwic wplacanie zaliczki z zgranicy poprzez mozliwosc uzycia karty kredytowej. Zamiescic ewentualnie informacje o windzie lub jej braku."
Ocena:starstarstarstar
2005-08-19 17:25
"we had to call several times to the owner"
Ocena:starstarstarstar
2005-08-19 17:00
"internet creditcard payment would be much easier"
Ocena:starstarstarstar
2005-08-19 16:20
"pełen profesjonalizm "
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 16:01
"Poraz drugi korzystam z Panstwa apartamentow i zawsze jestem bardzo zadowolona."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 14:32
"Szkoda, że nie ma 7 :)"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 13:48
"Było dobrze i zadnych problemów z rezerwacją.Gicio...."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 13:37
"Brak"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 11:10
"Kilka razy zmieniałam terminy rezerwacji, wykazano dużą tolerancję i wyrozumiałość. Pozdrowienia, Jolanta"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 10:53
"Service was perfect, and quicly. And the building is on a perfect spot. 10 minits to centre, and near very nice and comfortable parkingplace. In one word perfect. And i want to stay in future in 1 off your appartments. Very greath. Anno Postma"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 10:49
"Szybka i fachowa pomoc oraz informacja zwrotna."
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 10:32
"Super"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 10:22
"Oki!!!!"
Ocena:starstarstarstar
2005-08-19 10:21
"The reservation system is correct and easy!"
Ocena:starstarstarstarstarstar
2005-08-19 09:49
<< < 653  654  655  656  657  658  659  660  661  662  663  664  665  666  667  668  669  670  671  672  673  674  675  676  677  678  > >>
•   UPRZEJMIE PROSIMY O DOKONYWANIE REZERWACJI ON-LINE   •
NoweNoce.pl - rezerwuj jeszcze wygodniej!

 

 

0.054 s